Cerere [H]
Cerere [H]
Nume Joc , caracter principal:XxJok3
Vârsta:19
Contact skype / Telefon / Facebook : https://www.facebook.com/lukario.george skype: xxdarkxx.xxmexx de cand eram mai mititel
)
Experienta Joc (Metin2Apollo) : Experienta de joc 7ani..Apolo 1an
De ce doresti sa intri in echipa: Pentru a ajuta playerii,adica deaja am ajutat ,puteti sa intrebati.Si cred ca sunt si cel mai popular de pe server,ma inteleg cu toti,am ajutat si vreau sa ajut incontinuare cu ce imi sta in putinta.Stiu sa fiu baiat fata de altii.Intradevar imi si place am mai fost GM si H pe unele sv si pot contribui.Si imi place mult serveru,mi se pare mai frumos ca inainte.
Nivel (120 - Obligatoriu):1 ..si acum faceam doar ca mai mult am farmat..si am aproape cele mai multe minute de pe server ,pe al meu + saman
Poti ajuta svr cu Donatie? Da,cand am posibilitatea si trebuie de ce nu.
Nume caracter :JokeR
ID Cont :XxCover
Vârsta:19
Contact skype / Telefon / Facebook : https://www.facebook.com/lukario.george skype: xxdarkxx.xxmexx de cand eram mai mititel

Experienta Joc (Metin2Apollo) : Experienta de joc 7ani..Apolo 1an
De ce doresti sa intri in echipa: Pentru a ajuta playerii,adica deaja am ajutat ,puteti sa intrebati.Si cred ca sunt si cel mai popular de pe server,ma inteleg cu toti,am ajutat si vreau sa ajut incontinuare cu ce imi sta in putinta.Stiu sa fiu baiat fata de altii.Intradevar imi si place am mai fost GM si H pe unele sv si pot contribui.Si imi place mult serveru,mi se pare mai frumos ca inainte.
Nivel (120 - Obligatoriu):1 ..si acum faceam doar ca mai mult am farmat..si am aproape cele mai multe minute de pe server ,pe al meu + saman
Poti ajuta svr cu Donatie? Da,cand am posibilitatea si trebuie de ce nu.
Nume caracter :JokeR
ID Cont :XxCover
Joker- Mesaje : 4
Data de inscriere : 02/03/2018
Re: Cerere [H]
cel mai bun pt pozitia de helper.up
cristina1996- Mesaje : 1
Data de inscriere : 03/03/2018
UP.Sa ajunga helper ca de cand am intrat pe server mo ajutat cu informatii mereu

an0ther26- Mesaje : 1
Data de inscriere : 03/03/2018
Am uitat sa specific,am si acum level 120

Joker- Mesaje : 4
Data de inscriere : 02/03/2018
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum